Medewerkers

Bij Fysiotherapie Hoofdstraat zijn 6 fysiotherapeuten en 1 secretaresse werkzaam.
Iedere fysiotherapeut heeft zijn eigen vaardigheden en specialisatie(s) en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten.
Middels studie en cursussen worden onze kennis en vaardigheden doorlopend op peil gehouden en uitgebreid, u bent dus verzekerd van de best mogelijke behandeling.


Rob Schreurs

ROB SCHREURS

Sinds 1985 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Samen met Ine v.d. Cruijsen ben ik sinds 1 januari 2000 praktijkhouder van Fysiotherapie Hoofdstraat.

Specialisatie

De behandeling van patiënten met bloedvat vernauwingen in de benen de z.g. etalagebenen (claudicatio intermittens). In het kader van de behandeling van claudicatio intermittens ben ik aangesloten bij het NetwerkLoopTherapieParkstad en Claudicationet nederland. De behandeling van patiënten met (zeer) lang bestaande pijnklachten, de zogenaamde chronische pijnklachten (rug, nek, schouder etc.). Gespecialiseerd in schouderrevalidatie en aangesloten bij Schouder Netwerk Oostelijk Zuid-Limburg.
.


Ine van der CruijsenINE VAN DER CRUIJSEN

Ik ben in 1980 afgestudeerd als fysiotherapeute. Sinds die tijd ben ik werkzaam in Hoensbroek. Ik ben begonnen bij fysiotherapiepraktijk ‘van Neerven/Dorren’ aan de Pastoors Kuilenweg. In 2000 heb ik samen met Rob Schreurs de praktijk overgenomen en zijn we verhuisd naar de Hoofdstraat, waar we sindsdien met veel plezier in een leuk team samenwerken.

Specialisatie

Oncologie en C.O.P.D. behandeling. In het kader van de behandeling van COPD patiënten, ben ik aangesloten bij het FOZL netwerk COPD. In het verleden heb ik verschillende cursussen gevolgd o.a. trainen bij incontinentie klachten, manipulaties volgens Marsman, chronische pijn behandeling, behandeling schouder nekklachten, medische trainings therapie en meest recent het beweegprogramma voor C.O.P.D. Gespecialiseerd in schouderrevalidatie en aangesloten bij Schouder Netwerk Oostelijk Zuid-Limburg.


ROEL SPRUIT

Ik ben in juni 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen en sinds november 2010 ben ik als algemeen fysiotherapeut werkzaam in de praktijk.
Ik ben erg geïnteresseerd in de revalidatie van sportblessures.

Specialisatie

Sinds mei 2014 ben ik sportfysiotherapeut en behandel ik patiënten met Dry Needling.
.
.
.


Mariette UrlingsMARIETTE URLINGS

Als secretaresse ben ik al meer dan 27 jaar verbonden aan deze fysiotherapiepraktijk. In het begin onder de naam ‘van Neerven/Dorren’ en later, nadat Ine en Rob de praktijk overgenomen hebben, onder de huidige naam Fysiotherapie Hoofdstraat.

Ik verricht administratieve werkzaamheden zoals, het aanmelden van patiënten, het verwerken van de administratieve patiëntengegevens en het aannemen van en verwerken van telefoongesprekken. Verder verzorg ik voor een belangrijk deel de inkoop van de praktijk..

.
.
.


Chantal TheunissenCHANTAL THEUNISSEN

Ik ben in 1998 afgestudeerd als fysiotherapeute en ben sinds 2002 werkzaam in deze praktijk
Ik ben algemeen fysiotherapeut. Na mijn afstuderen heb ik de cursus physical rehabilitation trainer gevolgd en de cursus manipulaties en weke delen technieken. Momenteel volg ik de cursus fysiofitheidscan. Deze fysiofitheidscan is een hulpmiddel om patiënten/ clienten over gezondheid en fitheid te adviseren en te begeleiden bij het (gaan) bewegen.

Specialisatie

Naast individuele behandelingen verzorg ik ook de groepslessen Fysiosport. Sinds mei 2014 ben ik manuele lymfdrainage therapeute


Stavros KordalisSTAVROS KORDALIS

Sinds 12 jaar ben ik als fysiotherapeut werkzaam, en vanaf 2002 in deze praktijk. Naast relaxatie en ademtherapie ben ik gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn en gewrichtsaandoeningen (artritis-artrose).

Specialisatie

Schouderpathologie, knie en heupartrose, m. parkinson, whiplash, chronisch enkelletsel, a specifieke lage rugpijn, voorlichting en begeleiding,veroudering, mogelijkheden en begeleiding.
.
.
.


Marianne Smeets

U kunt bij mij terecht voor al uw klachten omtrent het bekken en bekkenbodem gebied. Het gaat dan om plas- en ontlastingsproblemen, seksuele problemen, verzakkingen van bekkenorganen en pijnklachten in het bekken. Ik geef u uitleg over de betekenis van bekkenfysiotherapie in relatie tot uw klachten. Tevens adviseer en instrueer ik u over oefeningen die u kunt doen om uw klachten te verminderen of te verhelpen.

Marianne Smeets in sinds 2015 werkzaam binnen fysiotherapie Hoofdstraat als gespecialiseerd bekkenfysiotherapeute. zij is aangesloten bij NVFB (Nederlandse Vereniging bij Bekkenproblematiek)
.