Samenwerking

Omdat wij het van groot belang achten dat er kennisoverdracht plaatsvindt tussen alle disciplines, die samen zorgen voor de gezondheid en het welzijn van de patienten, is onze praktijk aangesloten bij meerdere samenwerkingsverbanden.

Alle samenwerkingsverbanden streven hetzelde doel na, de ontwikkeling en uitvoering van doeltreffende behandelingen met een sneller herstel, dus direct voordeel voor de patënt, als gevolg.

COPD net Universiteit Maastricht

Door het aanleveren van fysiotherapeutische meetgegevens bij de behandeling van COPD patiënten aan wetenschappers verbonden aan de universiteit van Maastricht, willen deze wetenschappers het belang van fysiotherapeutische training van patiënten met COPD verder verwetenschappelijken.

NLTP NetwerkLoopTherapieParkstad Atrium Ziekenhuis Heerlen

Binnen het netwerk van vaatchirurgen, nurse practioners, fysiotherapeuten, en wetenschappers van de universiteit van Maastricht, zijn er afspraken gemaakt daarmee o.a. de fysiotherapeutische zorg voor patiënten met bloedvatvernauwing in de benen, op wetenschappelijke en uniforme basis aan patiënten wordt aangeboden. Dit garandeert een kwalitatieve hoogwaardige zorg.

FOZL FysiotherapeutenOostelijkZuidLimburg

FOZL is een eerste lijns fysiotherapeuten samenwerkingsverband. Het doel van deze organisatie is het ontwikkelen en uitvoeren van uniforme en kwalitatieve hoogwaardige zorg bij m.n. chronische aandoeningen als COPD, Diabetis, en Artrose.

HOZL HuisarstenOostelijkZuidLimburg

Via het samenwerkingsverband FOZL, werkt de praktijk samen met HOZL in het kader de behandeling van COPD patiënten binnen de huisartsen DBC (diagnose behandel combinatie) COPD.

Schouder Netwerk Oostelijk Zuid-Limburg

Het schoudernetwerk Oostelijk Zuid-Limburg is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op het gebied van schouderrevalidatie. De therapeuten van het schoudernetwerk onderscheiden zich door scholing, ervaring en interesse in het behandelen van schouderklachten.